13.12.05

Absurd series: Absurd #1

Després de llarg silenci, amb moltes ganes de postejar alguna cosa i no tenir ni la determinació ni les ganes... Finalment aquí tenim un nou post! En primer lloc.. bienvenutto juanma, siempre estás en Italia man! Acabarás por tener la triple(doble, esto va a gustos...) nacionalidad. I en segon lloc, comencem.

Aquest post serà el 1er d'una sèrie, que podríem batejar amb, mmmh.... "Absurds time!" Mira què bé.. Si algú té un nom millor, propostes si us plau!

I en què consistiran aquests posts? Doncs cadascun plantejarà un tema, un absurd segons el seu autor (jo), i la gràcia del tema serà, a part de la meva opinió (pq plantejar l'absurd ja és donar l'opinió ...) que doneu les vostres. Un fòrum? Si! Però en format blog.. Pues ale, comencem...

Absurd 1: Com pot ser que durant anys (sempre?) abans de l'espai del temps de qualsevol telenotícies, s'anunciïn empreses petrolíferes, quan: 1 - la matèria prima que extreuen és la principal culpable del canvi climàtic, és a dir, és la principal culpable de modificar l'entorn climàtic i estructural mundial i la vida de tots els éssers vius d'aquest planeta; 2 - els beneficis econòmics que genera (i les pèrdues!) configuren el mapa estratègic, polític, econòmic i social de tot el món (juntament amb la indústrica de drogadicció (léase farmacèutica) i l'armamentística).

Opinió: Esto es de retardamiento mental. Com pot ser que seguim veient espais del temps patrocinats per empreses que porten no només a l'extinció humana, sinó la de tota la vida de la Terra? (Quina culpa tenen els animals de tenir un ésser intel·ligent al seu planeta - que no nostre-?).

I aquí ho deixo. Esperant els vostres comentaris fins el pròxim post de la sèrie, es despedeix...

senbee

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


LiNks BlOgGerIanOs:  

mamelukoscrew.blogspot.com  

lovable-headache.blogspot.com  

orangepsycho  

El maestro ermitaño  

Gent del Barri del marcelo  

a bit of ur time